Hydration – 2 liter drikkeblære

(59 customer reviews)
kr. 119,00
Med en hydration drikkeblære har du mulighed for at forblive hydreret under din vandretur. Blæren fra Britiske Yellowstone kan indeholde 2 liter, vejer 240 gram og passer til rygsække der er kompatible med et standard hydrationssystem…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Hydration – 2 liter drikkeblære fakta

  • Navn: Hydration – 2 liter drikkeblære
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 119.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Drikkedunke og vandsystemer > Udstyr

Hydration – 2 liter drikkeblære med 100 dages returret

Hydration – 2 liter drikkeblære er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Drikkedunke og vandsystemer > Udstyr. Når du bestiller her får du hele 100 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Hydration – 2 liter drikkeblære online hos webshoppen Backpackerlife.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Hydration – 2 liter drikkeblære til nye eventyr

Når du handler online, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

59 reviews for Hydration – 2 liter drikkeblære

5.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hydration – 2 liter drikkeblære”

SKU: 3608
Category: ,

Med en hydration drikkeblære har du mulighed for at forblive hydreret under din vandretur. Blæren fra Britiske Yellowstone kan indeholde 2 liter, vejer 240 gram og passer til rygsække der er kompatible med et standard hydrationssystem.