Låg til brænder – Trangia

(31 customer reviews)
kr. 39,00
Låg til Trangia spritbrænder B25. Hvis dit låg til din Trangia spritbrænder er blevet væk, kan du her få en ny eller ekstra så du er godt forberedt…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Låg til brænder – Trangia fakta

  • Navn: Låg til brænder – Trangia
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 39.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Køkkenudstyr & mad > Stormkøkken & brændere > Tilbehør til køkkenudstyr > Udstyr

Låg til brænder – Trangia med 100 dages returret

Låg til brænder – Trangia er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Køkkenudstyr & mad > Stormkøkken & brændere > Tilbehør til køkkenudstyr > Udstyr. Du får oven i købet hele 100 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Låg til brænder – Trangia hos den populære shop Backpackerlife.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Låg til brænder – Trangia til nye eventyr

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

31 reviews for Låg til brænder – Trangia

4.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Låg til brænder – Trangia”

Låg til Trangia spritbrænder B25. Hvis dit låg til din Trangia spritbrænder er blevet væk, kan du her få en ny eller ekstra så du er godt forberedt.