Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml

(36 customer reviews)
kr. 59,00
Med denne Ultra Flexi kop fra OMM på 200 ml. er du altid sikker på, at du kan få noget at drikke. Den fylder minimalt, da den er sammenfoldelig og vejer kun 15 g. Den er god at bruge på farten eller i campen…. Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml fakta

  • Navn: Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 59.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Køkkenudstyr & mad > Spiseudstyr > Udstyr

Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml med 100 dages returret

Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Køkkenudstyr & mad > Spiseudstyr > Udstyr. Når du bestiller her får du hele 100 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml online hos webshoppen Backpackerlife.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml til nye eventyr

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

36 reviews for Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kop – OMM Ultra Flexi Cup – 200 ml”

SKU: 291142
Category: , ,

Med denne Ultra Flexi kop fra OMM på 200 ml. er du altid sikker på, at du kan få noget at drikke. Den fylder minimalt, da den er sammenfoldelig og vejer kun 15 g. Den er god at bruge på farten eller i campen.