De fleste handler via e-forretninger

En masse internet butikker frembyder i vore dage en hel del forskellige metoder til levering. Det mest populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente din ordre når der er tid til det. Løsningen er nemlig ret fleksibel, og typisk tilmed den mest betalelige fragtmetode.

Du burde på samme måde afveje for og imod at få varerne leveret til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er uheldigvis et hak mere bekostelig, men lige så vel virkelig let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du har bopæl i kort afstand af internet selskabets bopæl.

Leveringstiden er jo meget central såfremt vi behøver varen omgående, og med det formål er det fuldt ud essentielt at vi finder den estimerede leveringsdato på det aktuelle produkt.

De fleste internet webshops giver dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et besluttet tidspunkt, således at de kan nå at få bestillingen pakket forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Tjek hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem

Det er særdeles let gængeligt for enhver at søge sig frem til priser fra diverse shops på nettet på https://temo.dk/ og ergo har flere internet shops fundet det nødvendigt at presse salgsværdien på deres varer – til babyer og børn, men ligeledes til voksne – enormt, og endda nogle gange yde gebyrfri levering.

Men det kan imidlertid blive gavnligt at efterprøve diverse internet outlets efter udsalg inden du shopper, så du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en online shop udbyder bedst i test varer til salg for en udsalgspris som kan ses som hamrende god, burde det undertiden være et faresignal om en fup internet forhandler. Kortbetalinger er dog dækket ind under en lovbestemmelse, som dækker dig som køber overfor svindlende shops på nettet.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afbetale beløbet senere.

Forinden nogen shopper i en online webshop burde de i og for sig granske e-butikkens handelsaftale, dog er det i reglen ikke videre interessant.

En anden løsning kunne måske være at se nærmere på om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at internet firmaet opretholder de danske regler, og at e-shoppen løbende undersøges af sagkyndige som kender til de gældende love. Desuden tilbydes du mulighed for støtte, hvis du møder dilemmaer i processen med dit indkøb.

Udover dette er det fornuftigt at man er hensynstagende til de mest vedkommende regler der kan have betydning for bestillingen, som fx hvilken byttepolitik internet virksomheden anvender. I den forbindelse er det tillige afgørende, at man altid bevarer sin faktura e-mail, så man i fremtiden kan bevise ordren, uden hensyn til om du skal shoppe til en pige eller dreng.

Bemærk hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt

Trustpilot giver dig flere udmærkede muligheder for at gennemrode forskellige eksisterende konsumenters kritik og derfor er det at foretrække, at du besigtiger internet forretningens bedømmelser forud for at du bestiller.

Facebook resulterer i ligeledes temmelig belejlige chancer for at få en idé om internet webshoppens troværdighed. I øvrigt er der nogle firmaer på nettet hvor det er muligt at registrere en bedømmelse af deres køb, som også må tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi hjælper en samling af shops på nettet hvor vi markedsfører deres tilbud, og indtjener honorar i tilfælde af at den person vi sender videre realiserer en bestilling.

«
»